en | gr
browse by categories
αρχείο
:
Σάμος
Εξώφυλλο Οδηγού
Εξώφυλλο Οδηγού
Έντυπη καταχώρηση στο περιοδικό "Travel Pro"
Έντυπη καταχώρηση στο περιοδικό "Travel Pro"
Έντυπη καταχώρηση στο περιοδικό "Business Traveller"
Έντυπη καταχώρηση στο περιοδικό "Business Traveller"
Έντυπη καταχώρηση στο περιοδικό "Reise Aktuell"
Έντυπη καταχώρηση στο περιοδικό "Reise Aktuell"

Σάμος

Προβολή του Δήμου Σάμου και των τουριστικών πόρων του σε διεθνές επίπεδο.
Ανάδοχος: BEE GROUP A.E. 

Στο πλαίσιο συνεργασίας με την ανάδοχο εταιρεία, σχεδιάσαμε ένα έντυπο Τουριστικό Οδηγό για το νησί (32 σελίδων σε 5 γλώσσες), καθώς και διαφημιστική καμπάνια με έντυπες καταχωρήσεις και web banners για την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Art direction - σχεδιασμός: Μπάμπης Τουγλής
Kείμενα διαφημ. καμπάνιας: Βασίλης Χατζηλιάς
Υπεύθυνος για το Δήμο Σάμου: Νίκος Αγγελής


Διαφημιστικό web banner που δημοσιεύτηκε σε ελληνικές ιστοσελίδες:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Σάμος Τουριστική προβολή νησιού http://thezyme.gr/gr/archive/Samos_Tourism-Promotion.htm http://thezyme.gr/sys/img/favicon.ico http://thezyme.gr/as/Samos_th_m105i93.jpg
Share:

ΓΙΑ ΕΜΑΣ:

H Τhe Zyme είναι μια δημιουργική ομάδα που ιδρύθηκε το 2000 από τον Μπάμπη Τουγλή. H Τhe Zyme αποτελείται από ένα γραφίστα-σχεδιαστή αλληλεπιδραστικών εφαρμογών και ένα προγραμματιστή ενώ συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με κειμενογράφο και φωτογράφο. Επικεντρώνει το αντικείμενό της στην καλλιτεχνική επιμέλεια, στη γραφιστική εντύπων, στη σχεδίαση εφαρμογών στο διαδίκτυο και στην εικονογράφηση. Πρωτότυπος σχεδιασμός από την Αθήνα - Ελλάδα!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ:

07/2017: Η ιστοσελίδα για τους χυμούς της Οικογένειας Χριστοδούλου είναι τελικά on-line! Επισκεφθείτε την σελίδα
07/2016. BO-ECLI: Νέο έργο ολοκληρώθηκε με θέμα το "Αναγνωριστικό Ευρωπαϊκής Νομολογίας"! Επισκεφθείτε την σελίδα BO-ECLI
05/2016. GEMM Projet: Νέο έργο ολοκληρώθηκε για το Πανεπιστήμιο ESSEX-UK, χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ. Επισκεφθείτε την σελίδα του GEMM Project
08/2015. Το έργο για την τουριστική προβολή του Δήμου Σάμου ολοκληρώθηκε! Δείτε το αποτέλεσμα
12/2013. Η ιστοσελίδα που σχεδιάσαμε για τα Ελληνικά Χρηματιστήρια είναι on-line! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου!
05/2013. Το γραφείο μας ανέλαβε την παροχή υποστήριξης στην ιστοσελίδα της TOYOTA HELLAS Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Toyota!
12/2012. Μια αφίσα μας για τον διαγωνισμό «Ισότητα των 2 Φύλων" επιλέχθηκε μεταξύ των 100 καλύτερων και περιλαμβάνεται στο βιβλίο-κατάλογο του διαγωνισμού. 40 εκθέσεις θα ανοίξουν σ' όλο τον κόσμο εκθέτοντας τις 100 καλύτερες αφίσες όπως επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή του οργανισμού "Poster for Tomorrow"! Επισκεφθείτε το έργο εδώ
11/2012. Η νέα μας δουλειά για το 1st Christmas Kids Festival της Αθήνας είναι online! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του 1st CKF!
06/2012. Ένα νέο μεγάλο διαδικτυακό έργο είναι στον αέρα: η ιστοσελίδα της εταιρείας σχεδ. τυπογραφικών στοιχείων Parachute. Επισκεφθείτε την Parachute
04/2011. Η The Zyme περιλήφθηκε στo βιβλίο «Gallery, τα καλύτερα γραφικά του κόσμου» στο τεύχος VOL.10 με 3 εφαρμογές web! Επισκεφθείτε το Gallery
02/2011. O Μπάμπης Τουγλής αποτέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής των ΕΒΓΕ 2011 στην κατηγορία των ψηφιακών εφαρμογών. Επισκεφθείτε τα ΕΒΓΕ!
04/2010. Η The Zyme απέκτησε ένα επιπλέον βραβείο ΕΒΓΕ 2010 για την ιστοσελίδα αυτοπροβολής της (Vers. 3)! Ευχαριστούμε πολύ! Επισκεφθείτε τα ΕΒΓΕ!
12/2009. Μόλις ολοκληρώθηκε η ιστοσελίδα του κομίστα, animator και εικονογράφου Tomek. Επισκεφθείτε τον Tomek!
02/2009. Η νέα ιστοσελίδα των Εκδόσεων Καστανιώτη, είναι στον αέρα από την The Zyme! Επισκεφθείτε το kastaniotis.com!
01/2009. Μια αφίσα (από τη συμμετοχή μας σε ένα κάλεσμα από την Apeiron Photos και το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας) με θέμα τον περιορισμό των όπλων, επιλέχθηκε και τυπώθηκε από τον OSCE (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη)!
09/2008. Η The Zyme παρουσιάστηκε στο περιοδικό + design σε 8 σελίδες στο τεύχος 60! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του + design!

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ:

Η The Zyme είναι μια βραβευμένη σχεδιαστική ομάδα με διάφορα βραβεία, όπως 6 ΕΒΓΕ και 3 Ermis Awards. Πολλές από τις συμμετοχές της σε διαγωνισμούς σχεδίασης βρέθηκαν στη τελική λίστα (final list). Επίσης, η ομάδα συμμετείχε σε εκθέσεις, όπως το "Mapping Europe" 2007, την έκθεση αφίσας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της Διεθνούς Αμνηστίας, 2006 κ.ά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Αγίων Αναργύρων 14 Α', 11147 Γαλάτσι Αττικής. Τηλ: 210 2221740, Κιν: 6942 420687, e-Mail: info @ thezyme.gr